USA teadlased kavandavad Trumpi-vastast protestiaktsiooni

Kaur Maran
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protesteerijad New Yorkis 9. jaanuaril. Nüüd plaanivad USA teadlased, inspireerituna rahvusvahelisest naiste marsist, suurt president Trumpi vastast protestiaktsiooni.
Protesteerijad New Yorkis 9. jaanuaril. Nüüd plaanivad USA teadlased, inspireerituna rahvusvahelisest naiste marsist, suurt president Trumpi vastast protestiaktsiooni. Foto: Erik McGregor/Sipa USA/Scanpix

Teadlased plaanivad avaldada meelt teaduslike faktide eiramise ja teadlaste tsenseerimiskatsete üle.
 

Insipireerituna üle maailma toimunud naiste marssidest on ka teadlased nüüd aktiveerunud ka kavandavad Washington DCs läbi viia oma protestiaktsiooni, kirjutas The Washington Post. Marsi idee sündis sotsiaalmeedia platvormi reddit.com kommentaariumis vastusena uudisest selle kohta, et Valge Maja oli kustutanud oma kodulehelt kõik kliimamuutustesse puutuva info. Peagi oli liikumisel olemas ka juba oma Facebooki grupp, Twitteri kontod, veebileht ja kaks juhti ning näib, et marsi planeerimine ja inimeste kutsumine on täies hoos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles