Sertifitseerimiskeskus vahetas nime

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Pihl
Kalev Pihl Foto: SK

Eesti elanikele aegade algusest digiindentiteeti pakkunud AS Sertifitseerimiskeskus muutis aasta algusest ärinime ning tegutseb nüüd SK ID Solutions nime all.

Ettevõtte teatel võeti uus ärinimi kasutusele selleks, et paremini toetada rahvusvahelistel turgudel tegutsemist. Telia Eestile, Swedbankile ja SEB-le kuuluva ettevõtte senised tegevusvaldkonnad ja pakutavad teenused ei muutu.

«Meie eesmärk on pakkuda elektroonilise identiteediga seotud teenuseid ka teistes riikides lisaks Eestile. Senine eestikeelne ärinimi AS Sertifitseerimiskeskus kirjeldas hästi meie esimesi teenuseid koduturul,» ütles SK ID Solutions juht Kalev Pihl.

Eelmise aasta novembris tutvustatud identifitseerimislahendust Smart-ID pakkuma rahvusvahelistel turgudel juba SK ID Solutions nime alt.

SK ID Solutions on Eesti riigi partner sertifikaatide väljastamisel isikut tõendavatele dokumentidele. Lisaks teenindab ettevõte enam kui 600 organisatsiooni, mille hulgas on nii finants-, tervishoiu- kui ka muud era- ja riigisektori e-teenused. Teenustel on Eestis üle 600 000 lõppkasutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles