Vaata galeriid Nädalavahetusel toimus Nelijärvel suvine lauamängulaager

Copy

Nädalavahetusel, 12.–14. juulil toimus Nelijärve puhkekeskuses suvine lauamängulaager. Põnevat laagrielamust koges seekord 114 osalejat.

Brain Games korraldab lauamängulaagreid neli korda aastas erinevates Eesti puhkekeskustes. Inimesed kogunevad laagrisse, et veeta mõnusalt aega ning mängida erinevaid lauamänge. Tugevamad laagrilised mängivad lauamänge terve öö läbi ning unetunde koguneb vaid mõni. Laager on hea viis leida ühtaegu huvilisi sõpru, katsetada uusi mänge ning kogeda mõnusat atmosfääri. Lisaks mängimisele on laagris puslenurk, kus vabal hetkel saab nokitseda mõne pusle kallal – igas laagris pannakse kõigi peale kokku vähemalt üks 1000-tükiline pusle. Samuti leiab laagrist kasutatud lauamängude müüginurga, kuhu inimesed saavad oma seismajäänud mängud tuua teisele ringile.

Laagrilised ise on laagri kohta öelnud:

«Laagris saab proovida mänge, mida varem pole mänginud; leida uusi mängukaaslasi; mängida suures seltskonnas varjatud rollidega mänge, nagu hundimäng; lükata muud kohustused eemale, et pikemaid ja süvenemist nõudvamaid mänge mängida.»

«Oodatult olid kõik mängukogemused suurepärased – lauamängurid on lahke rahvas ning tundub, et vahet pole, kellega lauda satud, tore ja meeldiv on alati. Paremini ei oska küll midagi soovida. Mänguruumi oli piisavalt, valgustus oli normaalne. Nii et kokku siis 12 tärni 10st.»

Sooja vastuvõtu ja huvi osaliseks sai ka Eestis sündinud Kajakasaare lauamäng, mida veavad Tartu Ülikooli teadlased, kes ise uurivad merelinde: Tuul Sepp ja Jeffrey Carbillet ning kunstnik Mark Antonius Puhkan. Laagrilistele mäng meeldis. Kommentaarideks öeldi, et on igati tore mäng, ei ole raske, soovitatakse!

Järgmine laager toimub 24.–27. oktoobril Kääriku spordikeskuses.

Tagasi üles