ÄMBLIKMEHE SÜND? Briti mehe väitel munes ämblik talle naha alla – on see tõepoolest võimalik?

teadus.postimees.ee
Copy
Huntämbliku liik.
Huntämbliku liik. Foto: Raphaël Poupon via Wikimedia Commons

Kui vajate uut hirmu, mis teid öösel ärkvel hoiaks, siis toome teieni (võib-olla väljamõeldud) loo ämblikutest. Üks Ühendkuningriigi mees väitis, et tal läks kruiisil olles varvas paiste, kuna huntämblik oli selle sisse munenud. Ehkki varbavigastus tundub olevat tõenäoline, on mõned eksperdid seadnud kahtluse alla varbas olevad ämblikumunad.

Mees, kelle nimi on Colin Blake, rääkis oma loo esmalt BBC Radio Scotlandi raadiosaatele Drivetime. Tema ja ta naine tähistasid oma 35. pulma-aastapäeva Prantsusmaa kruiisil, kui tema suur varvas järsku üleöö üles paiste läks. Talle tuli meelde, et teda oli keegi hammustanud kui ta Marseille's oma naisega õues einestas. Blake külastas kruiisilaeva arste, kes väidetavalt ütlesid talle, et turse põhjustas huntämblik.

Meditsiinitöötajad lõikasid seejärel varba lahti, mis aitas mäda väljutada. Blake väidab, et ta nägi selle mäda sees ämblikumune. Pärast Ühendkuningriiki naasmist sai Blake täiendavat abi haiglas, kus talle anti antibiootikume. Blake'i haigla dokumentides nimetati võimalikku munevat ämblikut konkreetselt Peruu huntämblikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles