Dokumentideta rändur Kagu-Eestist on nüüdseks Ukraina sõjatsoonis, kus ta kaasa võetud seade võib mõlema poole õhutõrje segadusse ajada

teadus.postimees.ee
Copy
Karula rahvuspargist metsikult lõuna poole tee ette võtnud seikleja jättis selja taha sellised maastikud. Teadaolevalt ei kasutanud ta piiride ületamisel reisidokumente, kuid on teada, et ta on tänaseks Ukraina sõjatsooni jõudunud.
Karula rahvuspargist metsikult lõuna poole tee ette võtnud seikleja jättis selja taha sellised maastikud. Teadaolevalt ei kasutanud ta piiride ületamisel reisidokumente, kuid on teada, et ta on tänaseks Ukraina sõjatsooni jõudunud. Foto: Aleksander Kaasik / Vikipeedia CC BY-SA 3.0 litsentsi alusel

Isepäine Kagu-Eestist pärit rändur on jõudnud Ukrainasse ja see võib jääda ta viimaseks peatuspaigaks. Seda ühe seadme tõttu, mida ta endaga kaasas kannab.

Karulast lõuna poole teele asunud rändur võib Ukraina sõjatsoonis segadust külvata. Ta võib närvid ja tehnika proovile panna nii Ukraina kui Vene poole õhutõrje ja elektroonilise luure süsteemid. See kõik võib aga rändurile elugi maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles