Ajakiri National Geographic lõpetab eestikeelsena ilmumise

Postimees
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: B.K. Bangash/Scanpix Baltics

Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, kuid peatab jaanuarist oma põhiväljaande eestikeelsena ilmumise.

National Geographic Eesti vastutav väljaandja Rain Väät ütles, et kõik tellijad, kellel on kehtiv ajakirja National Geographic Eesti tellimus, saavad igakuise põhiajakirja asemel edaspidi mahukaid temaatilisi eriväljaandeid, millest esimene ilmub 2022. aasta veebruaris, teine aprillis ja nii igal teisel kuul.

Väät ütles, et kuus eriväljaannet, mis aastas ilmuma hakkavad, vastavad laia lugejarühma vajadusetele ning tänu sellele saavad nad laiendada oma auditooriumit ja tugevdada temaatiliste eriväljaannete positsiooni turul.

National Geographicu eestikeelse põhiväljaande praegused tellijad, kes soovivad ka edaspidi NG väljaandeid saada, ei pea Väädi sõnul midagi eraldi tegema: eriväljaanded jõuavad nende postkasti, kuni senine igakuise ajakirja tellimus läbi saab. «Tellijad saavad täpselt nii mitu eriväljaannet, kui mitu ajakirja nad pidanuks oma senise tellimuse raames saama,» selgitas Väät.

National Geographic Eesti tähistab tänavu kümnendat tegevusaastat. 2011. aasta oktoobris eestikeelsena lugejateni jõudnud National Geographicu igakuisele põhinumbrile lisaks on välja antud temaatilisi eriväljaandeid, samuti NG ristsõnaväljaandeid. National Geographicu väljaandja Eestis on meediaettevõte AS Äripäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles