«Vaktsineeri, kui tahad sabaga lapsi!» – Kust see jama tuleb? (39)

Villu Päärt
, reporter
Copy
«Vaktsineeri, kui tahad sabaga lapsi!» – Kust see jama tuleb?
«Vaktsineeri, kui tahad sabaga lapsi!» – Kust see jama tuleb? Foto: Kristina Herodes

Inimesed on 150 aastaga õppinud kasutama internetti ja WCd, aga vaktsiine kardavad ikka samadel põhjustel.

  •  «Mina ei lase ennast vaktsineerida. Muidu on lapselastel sabad taga!» poetab kolleegile poeleti taga proua, kelle fertiilse ea lõpp langes silma järgi hinnates aega, mil Eesti peaministritoolile istus Andrus Ansip.
  •  «Kahe tunniga ei saanud tulla mingil juhul positiivne tulemus, eriti kui mul ei olnud mitte mingeid tunnuseid ja kogu nädala olin tarbinud MMS lahust profülaktikaks.» Eestlannast joogatreener Merike Sirelpuu sotsiaalmeedias pärast seda, kui Soome politsei ta jõuga koroonatestile oli toimetanud.
  • «Kutsun inimesi üles mitte laskma end vaktsineerida eksperimentaalsete vaktsiinidega, mille pikaajalised toimed ei ole ega saagi olla testitud. Koroonaviirus on hooajaline probleem ja peagi see taandub.» Jurist ja sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks esimees Varro Vooglaid.
  • Arstide türannia!
  • «Inimesi aetakse nagu loomi tapale!» kuulutas lendleht, mis liikus Kanadas Montrealis 135 aastat tagasi rõugeepideemia keskmes.

Väga vähe on muutunud selle pika aja jooksul, mil maailm on pidanud kaks laastavat ilmasõda, õppinud sõitma autoga, vedelema televiisori ees, kasutama internetti ja WCd.

Kommentaarid (39)
Copy
Tagasi üles